HOŞGELDİNİZ

 

 

 

 

 

 

 

 

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

TCL İle paylaşmış olduğunuz ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun m.3/ç kapsamında tanımı yapılmış olan kişisel verilerinizi, 6698 Sayılı Kanun ve özel hüküm içeren sair kanunlara uygun olarak kullanacağız.  Şirketimiz ile paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi, veri sorumlusu TCL olarak kanun ve mevzuata olarak kullanarak muhafaza edeceğiz. Bu doğrultuda şirketimiz ile paylaşmış olduğunuz tüm kişisel verilerinizi her zaman sorgulama ve bilgi alma hakkınız olduğunu belirtmek isteriz.

 

Kişisel Verilerin İşlenmesi

Paylaşmış olduğunuz kişisel verileri, tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun ve sair kanunlara uygun olarak işleyeceğimizi, bu kapsamda özel nitelikli kişisel verilerinizin işlenmesi konusunda da mevzuata uygun olarak yeterli dikkat ve özenin de gösterileceğini belirtiriz.

 

Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi, Anonim Hale Getirilmesi

TCL tarafından kanuna uygun olarak işlenmiş olan kişisel veriler, kişisel verilerin işlenmesi sebebinin ortadan kalkması halinde veya talebiniz ile şirketimiz tarafından silinecek, yok edilecek veya usulüne uygun olarak anonim hale getirilecektir.

Kişisel Verilerin Aktarılması

TCL ile paylaşmış olduğunuz kişisel veriler, mevzuata uygun olarak yurt içi ve yurt dışında mukim ve işbirliği içerisinde olduğumuz 3. Kişiler ile paylaşabilecektir. 

 

Hak ve Yükümlülükler

TCL mevzuat gereğince veri sorumlusudur. Kişisel verileriniz ile ilgili tüm taleplerinizi [email protected] uzantılı e-posta adresi ve +90 548 856 6694 no’lu telefon hattından da tüzel kişiliğimize ulaşma imkanınız bulunmaktadır.

Tarafınız ile kurulmuş olan sözleşmesel ilişki ve sözleşmenin ifası kapsamında kişisel verilerinizi işleyeceğiz, gerek duyulması halinde yurt içi ve yurt dışı ile paylaşacağız, bu doğrultuda talep ettiğiniz takdirde kişisel veri işleme, aktarma, muhafaza, kullanım amacı, düzeltme, itiraz etme, silme, yok etme, anonimleştirme, zarar doğması halinde giderim talep etme hakkınız bulunduğunu ve işbu aydınlatma metninin ayrılmaz bir parçası olan form ile kanun gereğince başvuru yapabileceğinizi hatırlatırız.

 

Erişim ve Muhafaza

TCL ile paylaşmış olduğunuz kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini, erişilmesini ve paylaşılmasını önlemek için gerekli tedbirleri alacağımızı belirtmek isteriz.

 

Kişisel Verilerin Aktarılması